Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Tessera till Bologna

distanceAvstånd136 km
changesDirektbussJa

Bussar från Tessera till Bologna är färdväg 136 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också.

Resetips

Bussar från Tessera till Bologna
Ta bussen till Bologna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Tessera to Bologna.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Bologna och Tessera om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bologna till Tessera är runt 136 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Tessera till Bologna är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Många av våra kunder som reser med buss från Tessera till Bologna reser vidare från Bologna. Många väljer att fortsätta resan från Bologna till närliggande destinationer som Milan, Rom eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många resenärer som anländer i Bologna med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Rom eller Florens. Om du också vill upptäcka Milan, Rom eller Florens från Bologna kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Kan jag resa från Tessera till Bologna med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Tessera och Bologna. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Tessera till Bologna så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bologna
P.za XX Settembre
Bekvämligheter

Bussar från Tessera till Bologna: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver