JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
339 krRegionale
109 krItabus
sön
5 dec.
361 krIntercity
Hitta priser
mån
6 dec.
339 krRegionale
164 krItabus
tis
7 dec.
262 krIntercity
164 krItabus
tors
9 dec.
339 krRegionale
109 krItabus
fre
10 dec.
339 krRegionale
110 krItabus
lör
11 dec.
218 krIntercity
Hitta priser
sön
12 dec.
262 krIntercity
109 krItabus
mån
13 dec.
339 krRegionale
Hitta priser
tis
14 dec.
218 krIntercity
110 krItabus
ons
15 dec.
Hitta priser
109 krItabus
tors
16 dec.
185 krIntercity
164 krItabus
fre
17 dec.
218 krIntercity
109 krItabus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Termoli till Bologna

distanceAvstånd406 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss162 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFerrovie del Gargano, Flixbus, Ferrovie del Gargano, BlaBlaCar eller Marino Autolinee

Bussar från Termoli till Bologna är resa 406 km lång och tar i genomsnitt 7 h 20 min med våra partner som Ferrovie del Gargano, Flixbus, Ferrovie del Gargano, BlaBlaCar eller Marino Autolinee. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 162 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 110 kr. Resande avreser oftast från Termoli och anländer till Bologna, Autostazione.

Resetips

Bussar från Termoli till Bologna
Ta bussen till Bologna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Termoli to Bologna.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Termoli till Bologna vara?
Buss biljetter från Termoli till Bologna kan vara så billiga som 110 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Termoli till Bologna?
Buss biljetter till Bologna från Termoli kostar 162 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Termoli till Bologna och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Bologna och Termoli om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bologna till Termoli är runt 406 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Termoli till Bologna är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Termoli till Bologna?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Termoli och Bologna. På ett ungefär kan resan från Termoli till Bologna med buss ligga på 7 h 20 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Termoli och i Bologna?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Termoli till Bologna kan det vara bra att veta att Termoli är mest populär bland resenärer som åker från Termoli medan Bologna, Autostazione är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bologna.

Hur långt från centrum i Termoli och i Bologna ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Termoli kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Termoli som ligger 1.3 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bologna kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bologna är Bologna, Autostazione som ligger 1.3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Termoli till Bologna?
Om du letar efter billiga bussar från Termoli till Bologna kan du lita på att Ferrovie del Gargano, Flixbus, Ferrovie del Gargano, BlaBlaCar eller Marino Autolinee kan ta dig till Bologna snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Termoli och Bologna för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med buss från Termoli till Bologna?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Termoli till Bologna, kolla in direkt buss från Termoli till Bologna med Flixbus eller Itabus. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Termoli till Bologna som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Termoli till Bologna?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Termoli till Bologna om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Termoli till Bologna reser vidare från Bologna. Många väljer att fortsätta resan från Bologna till närliggande destinationer som Milan, Rom eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med buss till Bologna besöker ofta även Milan, Rom eller Florens. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bologna och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Termoli till Bologna om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Det är inga problem att resa från Termoli till Bologna utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Termoli till Bologna. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Termoli
Bologna
Terminal Bus, Termoli
Bekvämligheter
Terminal bus C.da Airino, Termoli
Bekvämligheter
Termoli
Bekvämligheter
Termoli
Bekvämligheter
Termoli
Bekvämligheter

Bussar från Termoli till Bologna: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver