JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
3 dec.
115 krRegionale
119 krItabus
mån
6 dec.
115 krRegionale
54 krItabus
tis
7 dec.
115 krRegionale
87 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Neapel till Frosinone

distanceAvstånd117 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 43 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss87 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus eller BlaBlaCar

Bussar från Neapel till Frosinone är resa 117 km lång och tar i genomsnitt 1 h 43 min med våra partner som Flixbus eller BlaBlaCar. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 54 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 87 kr. Resande avreser oftast från Napoli Centrale och anländer till Frosinone, Via Dei Monti Lepini (Benzina Q8).

Resetips

Bussar från Neapel till Frosinone
Ta bussen till Frosinone. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Neapel to Frosinone.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Neapel till Frosinone?
Buss biljetter från Neapel till Frosinone kan vara så billiga som 54 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Neapel till Frosinone ligga på?
Att resa med buss från Neapel till Frosinone kostar i genomsnitt 87 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur lång är sträckan mellan Frosinone och Neapel om jag väljer att resa med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Frosinone till Neapel är runt 117 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Neapel till Frosinone är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Neapel till Frosinone med buss?
Restiden med buss från Neapel till Frosinone kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 43 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Neapel och i Frosinone?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Neapel till Frosinone kan det vara bra att veta att Napoli Centrale är mest populär bland resenärer som åker från Neapel medan Frosinone, Via Dei Monti Lepini (Benzina Q8) är den mest populära busstation för resenärer som åker till Frosinone.

Hur långt från centrum i Neapel och i Frosinone ligger de mest populära busstationer?

Napoli Centrale är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Neapel och den ligger 2.9 km från cityområdet. Den busstation i Frosinone som är mest populär bland resenärer är Frosinone, Via Dei Monti Lepini (Benzina Q8) som ligger 2.3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Neapel till Frosinone?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Neapel till Frosinone med buss. När du ska åka till Frosinone från Neapel kan du resa med Flixbus eller BlaBlaCar. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Neapel till Frosinone eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur många bussar är det från Neapel till Frosinone om dagen?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Neapel till Frosinone är 3 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Neapel till Frosinone?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Neapel till Frosinone med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Neapel till Frosinone på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss till Frosinone besöker ofta även Rom, Cassino eller Milan. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Frosinone och de andra populära destinationerna.
Din buss resa från Neapel till Frosinone måste inte ta slut i Frosinone. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Frosinone är Rom, Cassino eller Milan. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Rom, Cassino eller Milan kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Neapel till Frosinone?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Neapel och Frosinone. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Neapel till Frosinone så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Frosinone
Frosinone
Bekvämligheter

Bussar från Neapel till Frosinone: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver