Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Neapel till Eboli

distanceAvstånd72 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 19 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss113 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Neapel till Eboli är rutt 72 km lång och tar i genomsnitt 1 h 19 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 64 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 113 kr. Resande avreser oftast från Napoli Centrale och anländer till Eboli, Terminal Bus.

Resetips

Bussar från Neapel till Eboli
Ta bussen till Eboli. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Neapel to Eboli.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Neapel till Eboli?
Det billigaste sättet att ta sig till Eboli från Neapel är med buss och det kan kosta så lite som 64 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Neapel till Eboli.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Neapel till Eboli?
Buss biljetter till Eboli från Neapel kostar 113 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Neapel till Eboli och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt avstånd är det mellan Eboli och Neapel med buss?
När du reser med buss från Neapel till Eboli kommer sträckan att ligga på cirka 72 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Neapel till Eboli i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Neapel till Eboli med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Neapel och Eboli. På ett ungefär kan resan från Neapel till Eboli med buss ligga på 1 h 19 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Neapel och i Eboli?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Neapel till Eboli åker de ofta från Napoli Centrale i Neapel och kommer fram till Eboli, Terminal Bus i Eboli. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Neapel och Eboli i förväg.

Var ligger busstationer i Neapel och i Eboli?

När du åker från Neapel kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Napoli Centrale som ligger 2.9 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Eboli kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Eboli är Eboli, Terminal Bus som ligger 870 m från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Neapel till Eboli?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Neapel till Eboli om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer till Eboli med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Salerno, Rom eller Battipaglia. Om du också vill upptäcka Salerno, Rom eller Battipaglia från Eboli kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med buss till Eboli besöker ofta även Salerno, Rom eller Battipaglia. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Eboli och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Neapel till Eboli om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Att resa från Neapel till Eboli utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Neapel till Eboli.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Eboli
Eboli
Bekvämligheter
Eboli (Svincolo A3 - Parcheggio Motel Del Grosso)
Bekvämligheter

Bussar från Neapel till Eboli: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver