JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
203 krRegionale
219 krMarino Autolinee
sön
5 dec.
203 krRegionale
219 krMarino Autolinee
mån
6 dec.
199 krRegionale
219 krMarino Autolinee
tis
7 dec.
199 krRegionale
219 krMarino Autolinee
ons
8 dec.
199 krRegionale
219 krMarino Autolinee
tors
9 dec.
199 krRegionale
219 krMarino Autolinee
fre
10 dec.
199 krRegionale
219 krMarino Autolinee

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan La Spezia och Bologna

distanceAvstånd126 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss219 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagMarino Autolinee, Flixbus eller BlaBlaCar

Bussar från La Spezia till Bologna är resa 126 km lång och tar i genomsnitt 2 h 35 min med våra partner som Marino Autolinee, Flixbus eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 219 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 219 kr. Resande avreser oftast från La Spezia Centrale och anländer till Bologna, Autostazione.

Resetips

Bussar från La Spezia till Bologna
Ta bussen till Bologna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från La Spezia to Bologna.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från La Spezia till Bologna?
De billigaste buss biljetterna från La Spezia till Bologna är 219 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från La Spezia till Bologna. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från La Spezia till Bologna?
Buss biljetter till Bologna från La Spezia kostar 219 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från La Spezia till Bologna och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan La Spezia och Bologna när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från La Spezia till Bologna kan det vara bra att veta att Bologna är ungefär 126 km från La Spezia när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från La Spezia till Bologna är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från La Spezia till Bologna med buss?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan La Spezia och Bologna. På ett ungefär kan resan från La Spezia till Bologna med buss ligga på 2 h 35 min.
Jag ska resa till Bologna från La Spezia. Vilka är de mest använda busstationer?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från La Spezia till Bologna åker de ofta från La Spezia Centrale i La Spezia och kommer fram till Bologna, Autostazione i Bologna. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i La Spezia och Bologna i förväg.

Var ligger de mest populära busstationer i La Spezia för resa till Bologna?

La Spezia Centrale är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i La Spezia och den ligger 2.4 km från cityområdet. Den busstation i Bologna som är mest populär bland resenärer är Bologna, Autostazione som ligger 1.3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan La Spezia och Bologna?
Om du letar efter billiga bussar från La Spezia till Bologna kan du lita på att Marino Autolinee, Flixbus eller BlaBlaCar kan ta dig till Bologna snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan La Spezia och Bologna för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från La Spezia till Bologna?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från La Spezia till Bologna om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bologna med buss reser ofta även till ställen som Milan, Rom eller Florens. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bologna och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i Bologna med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Rom eller Florens. Om du också vill upptäcka Milan, Rom eller Florens från Bologna kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om jag inte har någon bil och vill resa från La Spezia till Bologna, kan jag resa med buss?
Att resa från La Spezia till Bologna utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från La Spezia till Bologna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

La Spezia
Bologna
La Spezia
Bekvämligheter
La Spezia
Bekvämligheter
La Spezia (Piazza Chiodo)
Bekvämligheter
La Spezia (inter.) (Piazza Chiodo)
Bekvämligheter
P.zza Chiodo, La Spezia
Bekvämligheter

Bussar från La Spezia till Bologna: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver