[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Frosinone och Bologna

distanceAvstånd356 km
durationGenomsnittlig restid med buss6 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss271 kr
changesDirekt bussJa

Bussar från Frosinone till Bologna är färdväg 356 km lång och tar i genomsnitt 6 h 15 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 184 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 271 kr. Resande avreser oftast från Frosinone och anländer till Bologna, Autostazione.

Resetips

Bussar från Frosinone till Bologna
Ta bussen till Bologna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Frosinone to Bologna.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Frosinone till Bologna?
De billigaste buss biljetterna från Frosinone till Bologna är 184 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Frosinone till Bologna. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en buss biljett från Frosinone till Bologna ligga på?
Att resa med buss från Frosinone till Bologna kostar i genomsnitt 271 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur lång är sträckan mellan Bologna och Frosinone om jag väljer att resa med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Frosinone till Bologna? Avståndet mellan Frosinone och Bologna med buss är runt 356 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Frosinone till Bologna kan du få.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Frosinone till Bologna?
Den genomsnittliga restiden med buss från Frosinone till Bologna är 6 h 15 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Frosinone till Bologna.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Frosinone till Bologna?

Innan du planerar din resa från Frosinone till Bologna kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Frosinone åker från Frosinone och anländer till Bologna, Autostazione i Bologna.

Var ligger busstationer i Frosinone och i Bologna?

När du planerar din resa till Bologna från Frosinone kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Frosinone är Frosinone som ligger 1.9 km från cityområdet. I Bologna är den mest populära busstation Bologna, Autostazione som ligger 1.3 km från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Frosinone till Bologna?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Frosinone till Bologna med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Frosinone till Bologna på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss till Bologna besöker ofta även Milan, Rom eller Florens. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bologna och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss till Bologna besöker ofta även Milan, Rom eller Florens. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bologna och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Frosinone till Bologna om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bologna från Frosinone. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Frosinone till Bologna och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Frosinone
Bologna
Frosinone
Bekvämligheter

Bussar från Frosinone till Bologna: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver