JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
215 krRegionale
208 krItabus
sön
5 dec.
215 krRegionale
208 krItabus
mån
6 dec.
215 krRegionale
186 krItabus
tis
7 dec.
215 krRegionale
142 krItabus
ons
8 dec.
215 krRegionale
318 krItabus
fre
10 dec.
215 krRegionale
208 krItabus
lör
11 dec.
215 krRegionale
120 krItabus
mån
13 dec.
215 krRegionale
153 krFlixbus
tis
14 dec.
109 krIntercity
Hitta priser
ons
15 dec.
141 krIntercity
131 krFlixbus
fre
17 dec.
215 krRegionale
208 krItabus
sön
19 dec.
215 krRegionale
208 krItabus
tis
21 dec.
163 krIntercity
318 krItabus
ons
22 dec.
215 krRegionale
350 krItabus
tors
23 dec.
215 krRegionale
241 krItabus
fre
24 dec.
215 krRegionale
350 krItabus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Civitanova Marche och Bologna

distanceAvstånd232 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss212 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagBaltour, BlaBlaCar, Flixbus eller Bus Center

Bussar från Civitanova Marche till Bologna är rutt 232 km lång och tar i genomsnitt 4 h 5 min med våra partner som Baltour, BlaBlaCar, Flixbus eller Bus Center. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 142 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 212 kr. Resande avreser oftast från Civitanova Marche-Montegranaro och anländer till Bologna, Autostazione.

Resetips

Bussar från Civitanova Marche till Bologna
Ta bussen till Bologna. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Civitanova Marche to Bologna.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Civitanova Marche till Bologna vara?
Buss biljetter från Civitanova Marche till Bologna kan vara så billiga som 142 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Civitanova Marche till Bologna?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 212 kr för att ta buss från Civitanova Marche till Bologna. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Bologna från Civitanova Marche.
Hur långt är avståndet mellan Civitanova Marche och Bologna när man reser med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bologna till Civitanova Marche är runt 232 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Civitanova Marche till Bologna är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Civitanova Marche till Bologna?
Restiden med buss från Civitanova Marche till Bologna kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 4 h 5 min.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Civitanova Marche och Bologna bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Civitanova Marche är Civitanova Marche-Montegranaro. I Bologna är den mest populära busstation bland resenärer Bologna, Autostazione.

Var ligger de mest populära busstationer i Civitanova Marche för resa till Bologna?

Civitanova Marche-Montegranaro är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Civitanova Marche och den ligger 465 m från cityområdet. Den busstation i Bologna som är mest populär bland resenärer är Bologna, Autostazione som ligger 1.3 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Civitanova Marche till Bologna med buss?
När du ska boka en resa med buss från Civitanova Marche till Bologna kan du lita på att Baltour, BlaBlaCar, Flixbus eller Bus Center erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Bologna snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Civitanova Marche till Bologna och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Civitanova Marche till Bologna?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Civitanova Marche till Bologna med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer till Bologna med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Rom eller Florens. Om du också vill upptäcka Milan, Rom eller Florens från Bologna kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med buss från Civitanova Marche till Bologna reser vidare från Bologna. Många väljer att fortsätta resan till från Bologna till närliggande destinationer som Milan, Rom eller Florens. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Civitanova Marche och Bologna?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Bologna från Civitanova Marche. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Civitanova Marche till Bologna och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Civitanova Marche
Bologna
A14 Mercatone Uno(CIVITANOVA MARCHE)
Bekvämligheter
Civitanova Marche
Bekvämligheter
Civitanova Marche
Bekvämligheter
Civitanova Marche
Bekvämligheter
Civitanova Marche (Via Einaudi, N.236 (C/o Poltronesofà))
Bekvämligheter

Bussar från Civitanova Marche till Bologna: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver