Osäker på var du ska resa i November? Denna månad kan vara lite klurig när det kommer till att hitta bra resmål i Europa –  vi har därför listat 5 platser som ger dig värme, billiga termalbad och medelhav för att värma upp i höstrusket och bunka upp lite sol innan vintern drar igång på riktigt! 

Marseille

marseille_resa_i_november

Konst, kultur och mat är ledorden för denna franska medelhavspärla. Marseille är den största hamnstaden i hela Medelhavet och väl värt ett besök! 

Budapest

resa_november_budapest

Till Budapest åker man tyvärr inte för värmen i november, utan snarare för den idylliska höstbilden och de värmande och billiga termalbaden…! Ett utmärkt November resmål med andra ord.

Hamburg

Att göra Hamburg

Även om Berlin varit den mer poppis grannen i många år så vore det synd att missa ett besök till den närliggande hamnstaden Hamburg. Om du inte är säker på vad denna dynamiska stad har att erbjuda kolla in vår lista över vad som finns att göra i Hamburg

Madrid

madrid_november_resor

Spaniens huvudstad Madrid har temperaturer upp till 20 grader i November. Förutom det har staden fantastiska tapas, flamencobarer och otrolig art-deco arkitektur att beundra och ger enligt många en mer autentisk bild av Spanien än Barcelona

Neapel

neapel_resa_november

I Neapel, Italien, kan det bli upp till sköna 17 grader i November! Som en extra bonus befinner du dig här bara en båttur iväg från Capri alternativt en biltur upp genom bergen till den förtrollande Amalfikusten!

 

Har du något tips på resmål för November?

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on Twitter

Lisa Weiertz

Redaktör at Omio
Åker på minst en resa i månaden men tycker den allra bästa platsen är min hemstad Berlin. Driver en bokklubb och har en katt som heter Bon Bon.
Lisa Weiertz